Zoek
Sluit dit zoekvak.

Woonkamer

de Schakel Wonen

Woonkamer

de Schakel collectie

Uw woonkamer compleet maken?

Bij de Schakel kunt u inspiratie opdoen voor de inrichting van uw gehele huis. Welke stijl ook bij u past, u zult zich bij de Schakel thuis voelen. Op de begane grond vindt u een royale afdeling modern wonen met presentaties van Max Divani, Italiaanse zitmeubelen waaronder ook diverse hoekbanken, San Giacomo en Interstar wandmeubelen, Bree’s New World, een brede collectie tv-meubelen, salon- en eetkamertafels en diverse andere merken. Daarnaast vindt u hier een groot deel eigentijds wonen. Er worden fraaie opstellingen in diverse kleuren gepresenteerd. Deze sfeerbeelden dienen ter inspiratie, zodat u direct een voorstelling kunt maken van de mogelijkheden bij u thuis. Ook de complete afdeling woningtextiel vindt u op de begane grond. Verschillende soorten vloeren, gordijnen, vitrage en raambekleding worden aangeboden in onze winkel.

Op de eerste verdieping vindt u een sfeervolle afdeling lifestyle en rustiek wonen, met een grote presentatie relaxfauteuils. Daarnaast worden ook de comfortmeubelen niet vergeten en wordt gedacht aan meubelen voor mensen die kleiner gaan wonen. De Happy@Home collectie wordt zeer sfeervol en compleet gepresenteerd met bijpassende accessoires. Deze fraaie accessoires geven het geheel een warme, sfeervolle uitstraling. Een eigen persoonlijke uitstraling van uw huis bereikt u door een juiste keuze uit stijl, kleur, indeling en type meubel te maken. Uiteraard zijn wij u daar graag bij van dienst! Voor lekker wonen begint u bij de Schakel wonen en slapen!

Profiteer nu van diverse gunstig geprijsde en snel leverbare showmodellen tijdens onze opruiming met kortingen tot wel 50%!.