de Schakel collectie

Kledingkast (op maat)

Nevada kledingkast blokje

De Schakel wonen en slapen mag je met een gerust hart de kledingkastspecialist van de Noordkop noemen. Met een collectie van meer dan 30 modellen is er voor iedere smaak en budget de juiste oplossing samen te stellen. Zo is er keuze uit diverse uitvoeringen, waaronder draai- en vouwdeurkast, maar ook zweefdeuren met zelfs panorama-uitvoeringen. In diverse stijlen, van landelijk tot modern, maar altijd met de mogelijkheid om zowel de buiten- als de binnenkant zelf samen te stellen. Met de open linnenkast wordt een duidelijk beeld gegeven van de vele mogelijkheden om de binnenkant praktisch in te delen. Maar ook voor kasten op maat die ingebouwd kunnen worden tussen vloer en plafond, of bij afgeschuinde daken, heeft de Schakel diverse mogelijkheden.

Met ons tekenprogramma is het mogelijk om uw uitgezochte kledingkast in de juiste kleur en afmeting te bekijken en zelf samen te stellen. Uiteraard kunnen onze vakkundige monteurs de kledingkast netjes bij u monteren!

Zondag 3 december geopend met warme chocomel, speculaas en pepernoten (en uiteraard mooie nieuwe collecties!) (van 12.00 tot 17.00 uur)