Zoek
Sluit dit zoekvak.

Showroom

Profiteer nu van diverse gunstig geprijsde en snel leverbare showmodellen tijdens onze opruiming met kortingen tot wel 50%!.

de Schakel Wonen

Showroom

In onze ruime en sfeervolle showroom van ruim 4200 m² presenteren wij u diverse actuele meubelcollecties, een 1100 m² grote slaapafdeling, een complete vloerpresentatie, gordijnen en o.a. Luxaflex raambekleding. De meubelafdeling op de begane grond is recent gesloopt en compleet vernieuwd met nieuwe actuele vloeren, eigentijdse mooie kleuren en behang op de wanden en uiteraard de nieuwste trends. Sfeervol gepresenteerd met bijpassende accessoires. Ook de 1e etage is meegenomen in deze metamorfose en daar presenteren wij diverse eigentijdse en landelijke meubelprogramma’s. Als de slaapspecialist van de Noordkop mag u ook iets verwachten: wij zijn specialist in deskundig slaapadvies, bieden een uitgebreide collectie boxsprings en ledikanten, comfort- en zorgbedden en presenteren een zeer uitgebreide collectie linnenkasten van meer dan 30 modellen en bieden een complete uitgebreide collectie dekbedovertrekken, hoofdkussens en dekbedden. De compleet vernieuwde woningtextielpresentatie biedt een ruime collectie pvc, laminaat, tapijt, vinyl en marmoleum aan. En met gordijnen, vitrage, inbetween en uiteraard alle zonweringsprodukten van o.a. Luxaflex kan alles perfect op elkaar afgestemd worden. U bent van harte welkom voor heerlijke koffie, cappuccino, chocomelk of thee.
plattegrond de schakel

Meer woon-
en slaapinspiratie?

Op zoek naar iets nieuws, woning inspiratie of op de hoogte blijven van onze acties? Meld je aan!
(Nee, we zullen u niet spammen. Beloofd!)

Profiteer nu van diverse gunstig geprijsde en snel leverbare showmodellen tijdens onze opruiming met kortingen tot wel 50%!.