Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Raambekleding

de Schakel Wonen

Raambekleding

de Schakel collectie

Nieuwe gordijnen of Luxaflex?

De Schakel heeft een complete afdeling woningtextiel, inclusief raambekleding.  Zowel vitrages, inbetweens en overgordijnen worden ruim gepresenteerd. Naast het select dealerschap van Luxaflex kunt u nu voor de complete inrichting van uw woning bij ons terecht. Wel zo prettig om alles in één hand te houden. Het adviesgesprek kan dan nog meer toegespitst worden op alle kleur- en materiaalcombinaties.

Wij zijn ook Select-dealer van alle soorten raambekleding van Luxaflex. Dat houdt in dat alle producten van Luxaflex bij ons in de showroom gepresenteerd worden. Hierdoor is er voor ieder raam wel een passende en sfeervolle oplossing te vinden. Als u op zoek bent naar een nette, duurzame invulling van de zonwering, dan zijn daar diverse mogelijkheden voor. Wij adviseren u graag in de showroom, of bij u thuis. Wij komen alles zelf opmeten en plaatsen. Uiteraard ontvangt u eerst een vrijblijvende offerte.

Profiteer nu van diverse gunstig geprijsde en snel leverbare showmodellen tijdens onze opruiming met kortingen tot wel 50%!.