Zoek
Sluit dit zoekvak.
de Schakel Wonen

Collectie

De Schakel maakt wonen compleet

Een ruim opgezette en overzichtelijke winkel van ruim 4200 m2, waar u alles kunt vinden op het gebied van inrichting van uw thuis. Op de begane grond vindt u een prachtige meubelafdeling, die onder andere voorzien is van alle nieuwste trends op het gebied van wonen, vloeren en gordijnen, inclusief bijpassende accessoires. Hoe heerlijk is het om tijdens het thuiswerken, wat we nu steeds vaker gaan doen, een sfeervol ingericht huis te hebben. 

Waar we vaak niet bij stil staan is dat we gemiddeld een derde van ons leven slapen. Dit betekent dat we heel wat uren in ons bed en slaapkamer doorbrengen. Buiten dat u de slaapkamer gezellig en praktisch ingericht wilt hebben, is het goed te weten dat wij u ook kunnen voorzien van deskundig slaapadvies. Als slaapspecialist van de Noordkop mag u ook wel iets verwachten: Een uitgebreide collectie boxsprings en ledikanten, comfort- en zorgbedden, een uitgebreide collectie linnenkasten van meer dan 30 modellen en ook nog een uitgebreide collectie bedtextiel bestaande uit dekbedovertrekken, hoofdkussens en dekbedden. 

Ook voor een nieuwe vloer van pvc, laminaat, vinyl, tapijt en marmoleum, andere gordijnen, vitrage, inbetween en uiteraard alle zonweringsproducten van o.a. Luxaflex adviseren wij u graag. U bent van harte welkom voor een lekkere kop koffie, cappuccino, chocolademelk of thee. 

Profiteer nu van diverse gunstig geprijsde en snel leverbare showmodellen tijdens onze opruiming met kortingen tot wel 50%!.