Search
Close this search box.

de Schakel collectie

Marmoleum

At Home 11

Een marmoleum vloer is goed bestand tegen slijtage, algemene schade en drukpunten. De vloeren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar waardoor u deze helemaal kunt personaliseren naar uw eigen woningstijl.

Met de zeer uitgebreide collectie Linoleum van Forbo Krommenie (Marmoleum) is van iedere ruimte een visitekaartje te maken! De mogelijkheden zijn zeer divers en door de vele toepassingsmethoden zijn hier ook diverse prachtige ontwerpen mee te maken. Wij zijn hier zeer gespecialiseerd in en hebben hiervoor de juiste vakmensen in huis! Zowel voor uw thuissituatie of voor op het bedrijf, kantoor, winkel, school of hotel, het gehele project kan door ons geregeld worden. Van vrijblijvende offerte, kleur- en ontwerpadvies, begeleiding, afwerking en onderhoud. Voor u een geruststellend idee dat alles in vakkundige handen is en op tijd gerealiseerd wordt! Neemt u vooral contact met ons op voor meer informatie.

Profiteer nu van diverse gunstig geprijsde en snel leverbare showmodellen tijdens onze opruiming met kortingen tot wel 50%!.