Search
Close this search box.

de Schakel collectie

Comfort en (zorg)bedden

AGS Hoog Laag boxspring

In de fraaie slaapafdeling worden ook diverse comfort ledikanten gepresenteerd. Zowel in één- als tweepersoons opstellingen. Deze ledikanten hebben allen een hogere zit- en lighoogte en zijn ook vaak open van onderen, zodat het schoonhouden een stuk eenvoudiger is. De tweepersoons uitvoeringen zijn ook mogelijk als een deelbaar ledikant. Hierbij merkt u wat betreft het tegen elkaar liggen van de matrassen geen verschil met een ‘gewoon’ ledikant, maar kunnen de beide ledikanten wel uit elkaar gereden worden. Hierdoor bent u goed in staat om onder het ledikant schoon te maken en is het gemakkelijker met opmaken van het beddengoed. Ook is het in bepaalde gevallen mogelijk om de ledikanten te splitsen (bijv. i.g.v. ziekte). Deze ledikanten zijn geschikt voor iedere combinatie van bedbodem en matras, maar bij uitstek geschikt voor electrisch verstelbare bodems.

Wij hebben een compleet nieuwe afdeling: Comforte, speciaal ingericht met bedden voor comfortabel en praktisch liggen in de eigen thuisomgeving waarbij ook thuisverpleging een belangrijke rol kan spelen. Maar ook mogelijkheden om naast de partner in hetzelfde bed te blijven slapen worden gepresenteerd. Laat u deskundig adviseren over de juiste oplossing voor u.

Wanneer de situatie zich voor doet dat iemand thuis verpleegd moet worden, dan is er ook een zogeheten hoog-laagsysteem mogelijk waarmee het ledikant of de bodem en matras in hoogte is aan te passen. Voor meer informatie bent u welkom in onze showroom.

Profiteer nu van diverse gunstig geprijsde en snel leverbare showmodellen tijdens onze opruiming met kortingen tot wel 50%!.