Search
Close this search box.
De Schakel Wonen

Avek boxspring Ninety met gratis extra’s

De boxspring Ninety is ter ere van het 90-jarig bestaan van Avek nu zeer aantrekkelijk geprijsd met vele extra’s!

Voornaamste is echter dat deze boxspring een zeer comfortabel ligcomfort heeft die tevens zorgt voor een juiste ondersteuning van het lichaam. Het robuuste hoofdbord geeft de boxspring een royale stoere uitstraling en de gratis leeslampjes zorgen voor praktisch leeslicht. De gratis sensorverlichting zorgt voor extra gemak bij het ’s nachts uit bed gaan. De Ninety boxspring is zowel in vlakke als elektrische uitvoering leverbaar in vele mooie stofkwaliteiten en diverse afmetingen.

De Consumentenbond heeft de afgelopen tijd weer een aantal nieuwe boxsprings onderzocht, maar Boxsping Ninety van Avek blijft de best geteste boxspring! Uitstekende ondersteuning, degelijke toegepaste materialen en een goede ventilatie, zijn slechts een paar punten uit de testconclusies. Nu helemaal aantrekkelijk omdat Avek € 550,- voordeel aanbiedt bij aanschaf van deze Ninety boxspring in de vorm van een luxer hoofdbord, een luxere topmatras en 2 gratis led-hoofdbord lampen en in- en uitstap sensorverlichting!

Avek ninety actie 2024

 

Meer woon-
& slaapinspiratie?

Op zoek naar iets nieuws, woning inspiratie of op de hoogte blijven van onze acties? Meld je aan!
(Nee, we zullen je niet spammen. Beloofd!)

Profiteer nu van diverse gunstig geprijsde en snel leverbare showmodellen tijdens onze opruiming met kortingen tot wel 50%!.