Zoeken
Sluit dit zoekvak.
De Schakel Wonen

Moome designmeubelen; nu in de showroom bij de Schakel!

Het Belgische designlabel Moome wordt nu gepresenteerd bij de Schakel wonen. Het gaat hierbij onder andere om de zitmeubelen LEX, AUGUST en LOU, maar deze worden gecomplementeerd met lampen en bijzettafeltjes.

Moome

LEX

De verhoudingen in zijn ‘LEX’ bank zijn eenvoudig en puur om alle grafische lijnen onder de aandacht te brengen. De lichte sledepoot geeft de indruk van een zwevende bank, waardoor de hele combinatie licht en luchtig is.
Maar LEX is niet alleen mooi. Wanneer u plaatsneemt, zult u ontdekken hoe uiterst comfortabel de bank is.
Die combinatie van een eigentijds design samen met een kwalitatieve constructie en ultiem comfort maakt LEX de perfecte relaxplek in huis.

“De kwaliteit van een bank wordt bepaald door het ontwerp, maar ook door de vakmensen die hem bouwen. Ik heb enorm veel respect voor dit vakmanschap en ben dan ook erg blij met de samenwerking met MOOME”, zegt Hans Daalder

AUGUST

Moome stelt je zijn nieuwste bank voor: Augustus. August staat voor de perfecte mix van een strak design en ultiem zitcomfort. Deze modulaire bank staat bekend om zijn strakke, horizontale lijnen en zijn uitgebalanceerde design. Dit zorgt niet alleen voor een elegante en verfijnde look, maar ook voor een milde gevoeligheid. Augustus is geschikt voor zowel rustige ochtenden als late avonden en als decor voor zowel ontspannende tv-momenten als het ontvangen van bezoek. En zo wordt het het kloppend hart van je woonkamer.

De verschillende mogelijkheden van combinaties en stoffen stellen je in staat om je bank te personaliseren naar je eigen interieur, zodat hij perfect opgaat maar er toch uitspringt.

LOU

Met een duidelijk aanbod aan meubelen kun je je eigen gepersonaliseerde zitbankcombinatie samenstellen. Omdat rug- en armunits dezelfde hoogte hebben, kunnen ze flexibel worden geplaatst om een ​​gezellige, comfortabele cocon te vormen. Verfijnde details zoals een kenmerkende naad en verfijnde poten zijn kenmerken van het vakmanschap bij de productie van de bank en geven hem veel persoonlijkheid.
LOU biedt gezelligheid en comfort… een bank om te koesteren.

Meer woon-
& slaapinspiratie?

Op zoek naar iets nieuws, woning inspiratie of op de hoogte blijven van onze acties? Meld je aan!
(Nee, we zullen je niet spammen. Beloofd!)

Profiteer nu van diverse gunstig geprijsde en snel leverbare showmodellen tijdens onze opruiming met kortingen tot wel 50%!.