Zoek
Sluit dit zoekvak.
De Schakel Wonen

Serta boxsprings bij de Schakel, slapen wordt een belevenis!

De slaap is een periode van rust waarin lichaam en geest herstellen van de dag. Slaap geeft ons nieuwe energie en zorgt ervoor dat we beter kunnen onthouden. Een fijn bed en een goed matras scheppen de voorwaarden voor uitgerust opstaan. Weldadig voor onszelf, prettig voor onze omgeving.

Serta is een van de grootste merken ter wereld op het gebied van matrassen en boxsprings. Het merk heeft ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaapsystemen met een lange levensduur. Het gebruik van duurzame materialen staat garant voor kwaliteit, met aandacht voor mens en milieu. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een luxe uitstraling.

In de slaapbranche is dit van oorsprong Amerikaanse merk, dat in Europa produceert, een opvallende verschijning. De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang bewust voor het comfort en de uitstraling van Serta.

Slapen op een boxspring van Serta is een belevenis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper. De materialen van de boxspring vormen de basis, de voorwaarden voor telkens weer een goede nachtrust. Het design van Serta is stijlvol, vernieuwend en tijdloos. U kunt kiezen voor de uitstraling die bij u past. De hoofdborden en accessoires maken uw slaapbeleving compleet.

Een boxspring is opgebouwd uit een boxspringonderstel, een goed ondersteunend matras en een comfortabel topdekmatras. Deze combinatie zorgt ervoor dat de ondersteuning van het lichaam beter te reguleren is dan met een enkele matras. Het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld. Ook is de instap wat hoger en comfortabeler. Een boxspring is niet alleen hip en trendy, maar het slaapt bijzonder comfortabel. De Schakel wonen en slapen presenteert nu de gehele Express en Limited collectie en bent u van harte welkom om de verschillende mogelijkheden zelf te ervaren!

 

Meer woon-
& slaapinspiratie?

Op zoek naar iets nieuws, woning inspiratie of op de hoogte blijven van onze acties? Meld je aan!
(Nee, we zullen je niet spammen. Beloofd!)

Profiteren van een scherpe aanbieding en snel in huis hebben? Kijk bij onze showmodellen!