De Schakel Wonen

September slaapactiemaand bij de Schakel wonen en slapen!

Lekker geslapen op vakantie en wil je dit gevoel ook thuis ervaren? September is bij ons actieslaapmaand en dat betekent dat we jouw nachtrust serieus nemen. We hebben niet alleen een grote collectie boxsprings, matrassen en ledikanten waar je uit kan kiezen, maar we geven ook graag slaapadvies op maat. Want niets is zo belangrijk als een goede nachtrust. Kom gerust langs en probeer bijvoorbeeld de verschillende collecties van Avek, M Line, Serta en Altijd Goed Slapen. In september zijn er volop acties waaronder een gratis hoofdkussen bij aankoop van een matras, maar ook diverse acties van de merken M Line, Serta en Altijd Goed Slapen.

Hiernaast een mooie impressie van onze slaapafdeling!

Naast onze uitgebreide slaapopties hebben we ook een groot assortiment kledingkasten. Want een opgeruimde kamer zorgt voor een opgeruimd hoofd. En we weten allemaal dat het makkelijker is om in slaap te vallen als je je kleren netjes opgeborgen hebt. Nu tijdens de september slaapactiemaand ontvangt u 10% van de aanschafwaarde van de kledingkast aan gratis accessoires.

Maar dat is nog niet alles! We hebben namelijk ook de nieuwste collectie dekbedovertrekken. Want wie wil er nou niet onder een prachtig dekbedovertrek liggen? Nu met een gratis geurzakje bij ieder dekbedovertrek!

Kom langs in onze winkel en laat je verrassen door ons ruime assortiment. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

Meer woon-
& slaapinspiratie?

Op zoek naar iets nieuws, woning inspiratie of op de hoogte blijven van onze acties? Meld je aan!
(Nee, we zullen je niet spammen. Beloofd!)