De Schakel Wonen

Oktober was een zeer geslaagde woon- en feestmaand met ons 85-jarig bestaan!

De Schakel wonen en slapen bestaat 85 jaar en vierde feest!

De Schakel wonen en slapen bestaat dit jaar 85 jaar en dat werd uitgebreid gevierd tijdens de gehele oktober Woonmaand. Tijdens het woonweekend van zaterdag 1 en zondag 2 oktober waren er diverse activiteiten georganiseerd en was het gezellig druk.

Tijdens de VIP-avond op vrijdagavond is bij het echtpaar Van Hees na 50 jaar opnieuw de trouwbelofte afgenomen en was het een hele gezellige avond!

Zaterdag 1 oktober stond er een mooi interview in de Helderse Courant over het 85-jarige bestaan van de Schakel met haar oorsprong in 1937.

Op zaterdag waren Carolien Slot, fysiotherapeut in Den Helder en Mervyll van M Line aanwezig om klanten te adviseren over goed en verantwoord zitten en slapen. Ook was Suus Geluk het hele  weekend aanwezig met haar gratis workshops bloemschikken. Dit jaar weer een ander thema: namelijk een ‘bloemenring’ ter aanvulling op het thema: de sterke relatie die de Schakel met haar klanten heeft. De 4 sessies op zaterdag en zondag waren helemaal volgeboekt en het was weer een super gezellige workshop waarbij de mooiste creaties gemaakt zijn! Uiteraard onder begeleiding van Patricia Molenaar en Tessa, die de dames van allerlei lekkers voorzag.

Ook was Marian Scheffer het hele weekend aanwezig met een demonstratie van Maison Berger, heerlijke interieurgeuren die uw huis lekker doen ruiken! De showroom ruikt weer heerlijk!

Uiteraard is de gehele showroom weer helemaal met de nieuwste interieurstijlen en trends ingericht en met volop nieuwe collecties want oktober is natuurlijk ook de woonmaand waarin tal van nieuwe collecties gepresenteerd worden, zoals bijvoorbeeld de nieuwe Made For Comfort zitmeubelen, de vernieuwde Happy@Home collectie en de Altijd Goed Slapen slaapcollectie. Alles weer in een vernieuwde showroom met de nieuwste woonaccessoires sfeervol gepresenteerd!

Meer woon-
& slaapinspiratie?

Op zoek naar iets nieuws, woning inspiratie of op de hoogte blijven van onze acties? Meld je aan!
(Nee, we zullen je niet spammen. Beloofd!)