Zoeken
Sluit dit zoekvak.
De Schakel Wonen

Nieuwe bedtextielpresentatie

De gehele slaapstudio en de bedtextielpresentatie is volledig vernieuwd. Met een strakke eigentijdse nieuwe indeling in frisse kleuren komen alle dekbedovertrekken, kussens en dekbedden nog beter tot zijn recht. Alles netjes en overzichtelijk gepresenteerd en dankzij het mooie daglicht zijn ook de kleuren goed te beoordelen.

In de slaapstudio worden diverse matrassen met bijpassende bedbodems gepresenteerd om daadwerkelijk de juiste combinatie samen te stellen die voor u geschikt is. Tevens kan met behulp van een testopstelling aan de hand van een computer meting een matras geheel op maat samengesteld worden. hierbij wordt precies aangegeven waar de drukpunten zijn en waar ondersteuning gewenst is.

Kijk hier voor meer informatie over Vitario, de matras geheel op maat. Het mooie is ook, dat als deze matras gewijzigd moet worden omdat de ondersteuning toch nog niet helemaal naar wens is, dit zonder kosten mogelijk is (binnen de eerste 2 jaar)

 

Meer woon-
& slaapinspiratie?

Op zoek naar iets nieuws, woning inspiratie of op de hoogte blijven van onze acties? Meld je aan!
(Nee, we zullen je niet spammen. Beloofd!)

Profiteer nu van diverse gunstig geprijsde en snel leverbare showmodellen tijdens onze opruiming met kortingen tot wel 50%!.