Zoek
Sluit dit zoekvak.
De Schakel Wonen

Eindeloos veel variatie met de Standup collectie!

Stand up collectie..

Ben jij bang dat je snel uitgekeken raakt op je inrichting? Dan hebben wij de oplossing!

Met onze nieuwe STAND UP collectie verander je je interieur letterlijk in een handomdraai. Deze stijlvolle bijzettafels met een zwart of goudkleurig frame hebben namelijk allemaal een omkeerblaar tweekleurig blad van kwalitatief HPL: een kras- en slijtvast materiaal in prachtige marmer- of leisteenlook.

Ontdek alle formaten en kleuropties bij de Schakel!

Een veelzijdige look

Deze serie bestaat uit tafels in verschillende maten en met letterlijk een veelzijdige look. Elke tafel bestaat namelijk uit een goudkleurig of zwart metalen frame en een los HPL blad dat je tweezijdig kunt gebruiken. Het zwarte frame heeft een marmerlook blad in zwart/wit, het goudkleurig frame een leisteenlook blad in antraciet/roestbruin. Het enige wat je dus hoeft te doen is het blad omkeren en je tafel ziet er totaal anders uit!

008033 standup 1000px v1 1
 
mediablock standup 1360x2000px

Verrassend mooi en praktisch

In de STAND UP serie vind je vierkante pilaren in 3 hoogtes, een salontafel, bijzettafel en een wandtafel. Het basisdesign is strak en modern, waardoor je alle tafels makkelijk kunt combineren met elkaar en met de rest van je inrichting. Dankzij een duidelijke instructie zet je elke tafel in een handomdraai in elkaar en de verstelbare schroefdopjes onder het frame zorgen voor maximale stabiliteit, zelfs op een ongelijke vloer. Het HPL blad is niet alleen mooi, maar ook vlek- en krasbestendig.

header standup 1600x841px

Meer woon-
& slaapinspiratie?

Op zoek naar iets nieuws, woning inspiratie of op de hoogte blijven van onze acties? Meld je aan!
(Nee, we zullen je niet spammen. Beloofd!)

Profiteren van een scherpe aanbieding en snel in huis hebben? Kijk bij onze showmodellen!