De Schakel Wonen

de nieuwe generatie PowerView®

PowerView® Automation 4e product gratis!

PowerView® Automation maakt wonen mooier en makkelijker: dankzij het slimme elektrische systeem worden de instellingen en opties van je raambekleding automatisch aangepast op de licht- en privacy-behoeften van de gebruiker. Vanaf juni 2023 introduceert Luxaflex® de nieuwe versie van het PowerView® Automation systeem.

Maak van je huis een smart home! Het slimme bedieningssysteem PowerView® Automation maakt het mogelijk je Luxaflex® raamdecoratie op afstand te bedienen. Kies je voor de afstandsbediening, de PowerView® App of bedien jij je raamdecoratie straks met je stem? Van 1 t/m 30 juni profiteer je van een mooie actie en ontvang je elk 4e PowerView® aangestuurde product gratis! Zien we je snel bij ons in de winkel?

Slim, veilig en stijlvol

PowerView® Automation maakt wonen mooier en makkelijker: dankzij het slimme elektrische systeem worden de instellingen en opties van je raambekleding automatisch aangepast op de licht- en privacy-behoeften van de gebruiker. Je zorgt daarmee voor de perfecte ambiance, zowel ‘s middags, ‘s avonds als ‘s nachts. Luxaflex® PowerView® Automation is een draadloos systeem waarmee je Luxaflex® raamdecoratie bedient via een afstandsbediening, wandbediening of met de PowerView® App, ook op afstand.

Ga je een paar dagen weg of heb je een lange vakantie gepland? Met PowerView® Automation ga je met een gerust hart van huis. Je kunt namelijk vanaf je vakantieadres je raambekleding bedienen waardoor het net lijkt alsof je thuis bent. Zo houd je dieven op afstand.

 
 

Perfecte sfeer creëren met je stem

Lijkt het stemgestuurd bedienen van je raambekleding nog onbereikbaar? Een van de vernieuwingen is dat onze PowerView® Hub – die draadloos verbindt met jouw wifi-netwerk in huis – nu nog gemakkelijker verbinding maakt met andere slimme systemen in huis. Denk hierbij aan Smart Home technologieën als Homey, Google Home of Amazon Alexa. Op deze manier kun je jouw raambekleding via je stem besturen. Zo ligt slim wonen voor iedereen binnen handbereik!

Energiezuinig

Wist je dat je PowerView® ook kunt koppelen aan je slimme thermostaat? Zo kun je instellen dat als de thermostaat een bepaalde temperatuur heeft bereikt, de verwarming uit gaat en de slimme gordijnen omlaag bewegen. Veel warmte ontsnapt via de ramen en door de raambekleding naar beneden te laten houd je de warmte binnen en de koud buiten.

Wil je extra isoleren? Kies dan voor met PowerView® aangestuurde Duette® Architella® Shades , of combineer meerdere soorten raambekleding voor het raam en in één scenario. Zo beheers je de binnentemperatuur optimaal en bespaar je op de kosten voor koeling en verwarming in huis.

De voordelen van de vernieuwe PowerView® Automation

Meer woon-
& slaapinspiratie?

Op zoek naar iets nieuws, woning inspiratie of op de hoogte blijven van onze acties? Meld je aan!
(Nee, we zullen je niet spammen. Beloofd!)