De Schakel Wonen

September slaapmaand: Gratis kastaccessoires bij een kledingkast!

Bent u op zoek naar een nieuwe kledingkast voor uw (slaap)kamer? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Bij aankoop van een kledingkast ontvangt u nu gratis kastaccessoires ter waarde van 10% van het aankoopbedrag. Dat betekent dat u niet alleen een mooie nieuwe kast krijgt, maar ook nog eens handige accessoires om er een perfect georganiseerde opbergruimte van te maken.

Denk bijvoorbeeld aan lades, roedes en planken om uw kleding netjes op te bergen. Met deze accessoires heeft u volop mogelijkheden om uw nieuwe kast op de meest efficiënte manier in te richten. Zo creëert u een prachtige, opgeruimde slaapkamer waarin u helemaal tot rust kunt komen.

Met een collectie van meer dan 30 kasten die in vele kleuren, uitvoeringen,  afmetingen en prijsstellingen leverbaar zijn, zit er vast een voor u bij. Deze actie geldt tijdens de september actiemaand voor al onze kledingkasten. Wacht dus niet te lang en profiteer nu van deze mooie aanbieding. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte kast en bijbehorende accessoires. Kom dus snel langs in onze showroom en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Kijk hier voor een impressie van onze slaapafdeling!

Bij aankoop van een kledingkast ontvangt u 10% van het aankoopbedrag gratis aan accessoires.

Deze actie is geldig tijdens de september slaapmaand t/m 30 september 2023.

De aflevering kan tot maximaal 6 maanden na aankoop plaats vinden.

Meer woon-
& slaapinspiratie?

Op zoek naar iets nieuws, woning inspiratie of op de hoogte blijven van onze acties? Meld je aan!
(Nee, we zullen je niet spammen. Beloofd!)