De Schakel Wonen

September slaapmaand: Gratis hoofdkussen bij ieder matras!

Bij aankoop van een nieuw matras krijgt u nu een gratis hoofdkussen cadeau! Deze geweldige actie is bedoeld om u nóg meer slaapcomfort te bieden. Een nieuw matras met het juiste hoofdkussen, kan immers een wereld van verschil maken voor uw nachtrust.

Onze ruime collectie kussens, zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een nog betere ondersteuning van uw hoofd en nek tijdens uw slaap. Met de aanschaf van een nieuw matras en een goed bijpassend kussen, zult u merken dat uw nachtrust verbetert en dat u ’s ochtends uitgerust en energiek wakker wordt.

In onze showroom hebben wij een uitgebreid assortiment aan matrassen. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te adviseren bij het vinden van het juiste matras voor uw lichaam en slaapwensen. Bij ons vindt u matrassen van diverse merken, materialen en hardheden. Wij adviseren u graag over de juiste keuze voor u.

  • Bij aankoop van een matras met als aanschafwaarde < 500,-, ontvangt u een hoofdkussen ter waarde van maximaal 50,-*.
  • Bij aankoop van een matras met als aanschafwaarde < 1000,-, ontvangt u een hoofdkussen ter waarde van maximaal 100,-*.
  • Bij aankoop van een matras met als aanschafwaarde < 1500,-, ontvangt u een hoofdkussen ter waarde van maximaal 150,-*.

* Het bedrag dat vergoed wordt voor een gratis hoofdkussen is 10% van de aanschafwaarde van het matras.
Bij aankoop van een 2-persoons matras kan dit bedrag besteed worden aan één of twee hoofdkussens.

Bij aanschaf van een complete boxspring gelden bovengenoemde voorwaarden ook (o.b.v. de verkoopwaarde van de matrassen).

Deze actie is geldig tijdens de september slaapmaand t/m 30 september 2023.

Meer woon-
& slaapinspiratie?

Op zoek naar iets nieuws, woning inspiratie of op de hoogte blijven van onze acties? Meld je aan!
(Nee, we zullen je niet spammen. Beloofd!)