Zoeken
Sluit dit zoekvak.
De Schakel Wonen

M Line actie: nu 25% korting op alle coolmotion matrassen!

240603 DBC Online banners juni CM Dealers NL v3 1920 x 1080

Profiteer nu van 25% korting op alle M Line Cool Motion matrassen.
Heerlijk slapen voor een gunstige prijs!

Een kwalitatief bed, gecombineerd met het juiste matras, is het fundament voor uw algehele gezondheid. Daarom zijn de matrassen van M line specifiek ontworpen om uitmuntende ondersteuning en comfort te bieden. De unieke samenstelling van M line matrassen staat garant voor een weelderige en comfortabele slaapervaring. Dit wordt onder andere bereikt door gebruik te maken van innovatief visco-elastisch schuim, ook wel bekend als traagschuim. Hierdoor past een M line matras zich aan naar de contouren van uw lichaam. Wilt u beter slapen? Kies dan voor een M line matras. Voor een goed en vrijblijvend slaapadvies, bent u welkom in onze showroom!

De ultieme slaapervaring maakt u compleet met een M Line boxspring, zodat ook de M Line matras de juiste ondersteuning krijgt! Kijk hieronder voor de diverse configurators om te kijken welke boxspring het beste past bij uw toekomstige matras en bepaal zelf het model, de uitvoering en de kleur.

boxspring Elite
boxspring Supreme

Aanbieding geldig t/m 18 augustus

CM icoon
COOL MOTION

Dit koud- en traagschuim matras bevat de nieuwste techniek voor een optimale slaapervaring. De milieuvriendelijke tijk omhult het matras en biedt een zachte en comfortabele slaapomgeving. Het koudschuim zorgt voor een goede ventilatie en de traagschuim toplaag past zich aan jouw lichaam aan voor een perfecte ondersteuning. Kies voor dit milieuvriendelijke en geavanceerde matras voor een betere nachtrust.

Mline elite boxspring
Mline beeld 1

GEPROFILEERD KOUDSCHUIM
De geprofileerde basislaag van koudschuim is gezoneerd zodat je gehele lichaam uitstekend wordt ondersteund. Zo geniet je iedere nacht van een optimaal slaapcomfort.

Mline beeld 2

AQUACOATING
Aquacoating op matrassen en kussens zorgt voor optimale slaaptemperatuur, is duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en bespaart energie. Overweeg het voor een betere slaapervaring.

Mline beeld 4

DYNAMIC SUPPORT
De schuimbollen in het matras zorgen voor een ongeëvenaard dynamische ondersteuning van het lichaam. Hierdoor verhoogt de mobiliteit en ervaar je een uitstekende ondersteuning.

Mline beeld 3

7-ZONES POCKETVERING
Het matras bestaat uit een basis van
7-zone pocketvering. Hierdoor wordt
het lichaam op de juiste plaatsen
optimaal ondersteund en ervaar je
een optimale drukverdeling.

Meer woon-
& slaapinspiratie?

Op zoek naar iets nieuws, woning inspiratie of op de hoogte blijven van onze acties? Meld je aan!
(Nee, we zullen je niet spammen. Beloofd!)

Profiteer nu van diverse gunstig geprijsde en snel leverbare showmodellen tijdens onze opruiming met kortingen tot wel 50%!.