Serta actieboxspring Hollywood

Serta
Serta

Omschrijving Serta actieboxspring Hollywood:

Maak kennis met model Hollywood. De Serta jubileum boxspring, speciaal ontwikkeld ter ere van het 10-jarig bestaan van Serta in Nederland. Deze boxspring biedt ongeëvenaard comfort en luxe en is uitgerust met het zeer fraai gestoffeerde  zwevende Hollywood hoofdbord van 120 cm hoog. Welke een zeer luxe uitstraling heeft.

Uitgevoerd met de luxe stof Oasis Natural, past deze boxspring in ieder interieur en geeft het een frisse uitstraling. Het Splendid Superior matras biedt optimale ondersteuning en comfort, met een aanpasbare stevigheid en een extra Gelfoam topdekmatras voor ultiem comfort.

De set, met twee boxsprings van 20 cm hoog en een luxe champagnekleurige pootset, heeft een totale hoogte van ongeveer 65 cm en is verkrijgbaar in de maten 180×200 cm en 180×210 cm. en ook als elektrisch verstelbare uitvoering.

Het bijpassende nachtkastje Austin, gestoffeerd in dezelfde Oasis Natural kleur, biedt praktische opbergruimte en een luxe uitstraling met zijn champagnekleurige onderframe en rookglas afdekplaat. Voeg een vleugje verfijning toe aan uw slaapkamer met de Serta Jubileum boxspring Hollywood. Profiteer nu snel van deze gunstige aanbiedingsprijs!

Bekijk hier de actie!

Delen!

Specificaties & opties

Hoofdbord

– hoogte 132 cm vanaf de grond (hoogte hoofdbord 121,5 cm)
– breedte 183 cm
– diepte 10 cm

Boxspring

– vlak of elektrisch verstelbaar ( + 1200,-)
– pocketvering
– hoogte 20 cm (excl. poten)

Matras Splendid

– kern keerbaar voor medium of firm ligcomfort
– 5-zone pocketvering

Stof

Oasis Natural

Afmeting

180 x 200 cm
180 x 210 cm

Poten

luxe pootset CLK88, kleur champagne

Accessoires optioneel:

– bijpassende nachtkastjes
– in en uitstap verlichting & hoofdbordverlichting