Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Roma tv dressoir 4

City Line – Roma uitvoering

De City Line collectie is een uniek kastenprogramma met een ruime keuze in modellen en ontwerpen. Met de City Line collectie zijn er vele mogelijkheden, als het gaat om stijl, vormgeving, indeling en kleuren. De collectie omvat verschillende soorten meubelen waaronder tv-dressoirs, dressoirs, en wandkasten met diverse indelingen. Zowel hangend als op een potenset leverbaar en worden door vakmensen in Nederland gemaakt. Bij alle kasten uit de City Line collectie zijn ook bijpassende tafels leverbaar.

De uitvoering Roma houdt in dat alle kasten een bovenblad hebben van 10 mm.. Zo heeft de uitvoering Napoli een bovenblad van 15 mm, Milano een bovenblad van 30 mm. U kunt zelf het meubel compleet naar wens samenstellen via onze configurator.

Hier kunt u de VDV-folder bekijken. In deze folder vindt u uitgebreide informatie over onze producten en diensten. Blader door de pagina’s om alles te ontdekken wat wij te bieden hebben. Veel leesplezier!

Maak uw eigen gewenste opstelling met onze VDV-configurator.
Hier onder kunt u eenvoudig uw voorkeuren invoeren en uw ideale opstelling samenstellen. Ontdek de vele mogelijkheden en creëer een configuratie die perfect bij u past.
(helaas werkt  het versturen van de opstelling per mail niet, maar u kunt altijd een screenshot maken). Uiteraard kunnen wij de prijs voor u uitrekenen!

City Line – Roma uitvoering





Oktober woonmaand: nieuwe collecties, acties en cadeaus!